Ειδικές κάρτες με Χρυσοτυπία - Ασημοτυπία
Ειδικές κάρτες με Χρυσοτυπία - Ασημοτυπία
Ειδικές κάρτες με Χρυσοτυπία - Ασημοτυπία
Ειδικές κάρτες με Χρυσοτυπία - Ασημοτυπία
Ειδικές κάρτες με Χρυσοτυπία - Ασημοτυπία

Ειδικές Επαγγελματικές κάρτες με Χρυσοτυπία - Ασημοτυπία

235,00 €
χωρίς ΦΠΑ

Ειδικές κάρτες για ξεχωριστούς πελάτες. Εκτύπωση χρυσοτυπίας ή ασημοτυπίας στις εταιρικές σας κάρτες. Το χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι velvet 350gr με ματ πλαστικοποίηση, εκτύπωση offset 2 όψεων 4χρωμία (cmyk).

Δυνατότητα κατασκευής μακέτας με επιπλέoν χρέωση κατόπιν συνεννόησης.

Προσαρμογή προϊόντος

Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε την αλλαγή σας, για να μπορέσετε να το προσθέσετε στο καλάθι
  • Δεν έχετε επιλέξει αρχείο .png .jpg .gif
Ποσότητα
Κοπή
Μεταλλοτυπία
Τοπικό UV
  • Όχι
  • Ναι
Ανάφλυγο
  • Όχι
  • Ναι
Ποσότητα

Κάρτες με Θερμοτυπία (χρυσοτυπία - ασημοτυπία)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΟΤΥΠΙΑ;

Η μέθοδος της χρυσοτυπίας, όπως και η μέθοδος της ανάγλυφης εκτύπωσης, είναι μια δημοφιλής τεχνική φινιρίσματος. Δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση τόσο στην εμφάνιση όσο και στην ποιότητα του εκτυπώμενου είδους. Στην θερμοτυπία η εκτύπωση γίνεται με ένα κλισέ αρσενικό πάνω στο οποίο είναι αποτυπωμένη η εικόνα που θέλουμε. Για να μην μπερδευτούμε όπου εικόνα μπορεί να είναι και γράμματα! Το χρώμα είναι σε μια ταινία και μεταφέρετε πάνω στο χαρτί σε υψηλές θερμοκρασίες. Το χαρακτηριστικό αυτής της μεθόδου είναι το μεταλλικό εφέ που καμία άλλη μέθοδο δεν μπορεί να πετύχει. Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα χρώματα σε ματ ή γυαλιστερό. Τα δημοφιλέστερα είναι το χρυσό, το ασημί και το λευκό.

Οι επαγγελματικές κάρτες με χρυσοτυπία αποτελούν έναν εντυπωσιακό τρόπο να προβάλετε την επιχειρηματική σας προσωπικότητα και επαγγελματική εικόνα. Η χρυσοτυπία προσδίδει μια πολυτελή και προσεγμένη εμφάνιση στις κάρτες σας, προσελκύοντας την προσοχή των πελατών και δίνοντας έναν αέρα επιτυχίας και αξιοπιστίας. Με μια ποικιλία σχεδίων, γραμματοσειρών και στυλ, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που αντιπροσωπεύει καλύτερα την επιχειρηματική σας ταυτότητα. Από κλασικές και διακριτικές επιλογές μέχρι πιο μοντέρνες και δυναμικές, υπάρχει μια καρτέλα που θα αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα και την επαγγελματική σας προσωπικότητα. Η χρυσοτυπία δίνει ένα ιδιαίτερο άγγιγμα πολυτέλειας και προσοχής στις λεπτομέρειες, καθιστώντας τις κάρτες σας ξεχωριστές και αξέχαστες. Είτε είστε επαγγελματίας στον τομέα της υπηρεσιών, της τεχνολογίας, της υγείας, είτε έχετε μια δική σας επιχείρηση, οι επαγγελματικές κάρτες με χρυσοτυπία είναι μια εξαιρετική επιλογή για να κάνετε μια δυνατή και μοναδική εντύπωση στους πελάτες και τους συνεργάτες σας.
ACg8ocKbN7p3YuBvKz7hZysCo1NM-onGXlvN-7N3XHTIDrYi8g=s40-p
ΑπάντησηΠροώθηση
Προσθήκη αντίδρασης
Σελίδα

bc-005
9999999 αντικείμενα

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Newsletter

Enter your email