Διάφανες Κάρτες (pvc)
Διάφανες Κάρτες (pvc)
Διάφανες Κάρτες (pvc)

Διάφανες επαγγελματικές Κάρτες πλαστικές (pvc)

80,00 €
χωρίς ΦΠΑ

Διάφανες κάρτες (pvc), για κάθε χρήση, διάστασης 8,5x5,5cm.

Δυνατότητα κατασκευής μακέτας με επιπλέoν χρέωση κατόπιν συνεννόησης.

Προσαρμογή προϊόντος

Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε την αλλαγή σας, για να μπορέσετε να το προσθέσετε στο καλάθι
  • Δεν έχετε επιλέξει αρχείο .png .jpg .gif
Ποσότητα
Ποσότητα

ΠΟι διαφανείς πλαστικές επαγγελματικές κάρτες αποτελούν την εξέλιξη στον τομέα της επικοινωνίας. Με μια ανθεκτική κατασκευή που διατηρεί τη διαφάνεια και την ευκρίνεια, αυτές οι κάρτες προσφέρουν μια εντυπωσιακή πρώτη εντύπωση σε κάθε επαγγελματική συνάντηση.

Η διαφάνεια αυτών των καρτών δίνει έμφαση στο λογότυπο και τα γραφικά της επιχείρησής σας, καθιστώντας τις ιδανικές για τη διαφήμιση της επωνυμίας σας. Επιπλέον, η ποιότητα και η ανθεκτικότητά τους τις καθιστούν μια μακροπρόθεσμη επένδυση για την επιχείρησή σας.

Με διαφανή πλαστικά υλικά υψηλής ποιότητας, αυτές οι κάρτες αντανακλούν τον επαγγελματικό χαρακτήρα και την προσεγμένη προσέγγιση της επιχείρησής σας. Είτε χρησιμοποιούνται για την ανταλλαγή επαγγελματικών στοιχείων είτε για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών, αυτές οι κάρτες αναδεικνύουν την προσωπικότητα και το στυλ της επιχείρησής σας.

Με την αυξανόμενη ανταγωνιστικότητα στην αγορά, η επιλογή της κατάλληλης επαγγελματικής κάρτας είναι κρίσιμη για τη διαφοροποίηση και την επιτυχή προβολή της επιχείρησής σας. Οι διαφανείς πλαστικές κάρτες αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή που συνδυάζει λειτουργικότητα, αισθητική και ανθεκτικότητα.

Ανακαλύψτε τη δύναμη της διαφάνειας με τις επαγγελματικές κάρτες που αντικατοπτρίζουν την επιχειρηματική σας ταυτότητα με στυλ και ακρίβεια.

λαστικές κάρτες , Διάφανες κάρτες, pvc , ξενοδοχείων, αρίθμηση, barcode, μαγνητική ταινία, εκτύπωση , επαγγελματικές κάρτες , στογγιλές γωνίες, τύπου πιστωτικής,  


bc-004
9999999 αντικείμενα

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Newsletter

Enter your email